Sluiten
kookmodus
Bananenwafels met kaneel
Stap 1 van 5

Meng de bloem met het speltmeel en het boekweitmeel. Voeg er de suiker, het bakpoeder, kaneel en zout aan toe.

Stap 2 van 5

Smelt de boter en voeg die samen met de melk en eieren toe aan het droge mengsel. Meng goed.

Stap 3 van 5

Prak een banaan en verdeel over het mengsel.

Stap 4 van 5

Vet het wafelijzer in met wat boter. Schep een pollepel van het mengsel op het ijzer en bak een viertal minuten.

Stap 5 van 5

Werk af met wat schijfjes banaan.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Bananenwafels met kaneel Bananenwafels met kaneel
Recept
Campina

Bananenwafels met kaneel

Ontbijt
60 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 130
    g patisseriebloem
  • 65
    g speltbloem (volkoren)
  • 35
    g boekweitmeel
  • 2
    eetlepels suiker
  • 1,5
    eetlepels bakpoeder
  • 0,5
    eetlepels kaneel (gemalen)
  • 0,3
    theelepels zout
  • 350
    ml Campina Halfvolle melk
  • 3
    eetlepels boter
  • 2
    eieren (losgeklopt)
  • 1
    bananen
  • 1
    bananen (in schijfjes)
Tussen 30 en 60 min.
  1. Meng de bloem met het speltmeel en het boekweitmeel. Voeg er de suiker, het bakpoeder, kaneel en zout aan toe.

  2. Smelt de boter en voeg die samen met de melk en eieren toe aan het droge mengsel. Meng goed.

  3. Prak een banaan en verdeel over het mengsel.

  4. Vet het wafelijzer in met wat boter. Schep een pollepel van het mengsel op het ijzer en bak een viertal minuten.

  5. Werk af met wat schijfjes banaan.

Recept
Campina
Beestige toasts met avocado-plattekaas spread

Ontbijt | 5 minuten

Recept
Campina
Toast met roerei en zalm

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Bagel met plattekaas, garnalen, radijs en waterkersdressing

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Chocolade smoothiebowl

Ontbijt | 5 minuten