Snij de geschilde pastinaak en aardappelen in stukjes en kook gaar.
Giet af en stamp met wat Campina Melk en boter tot puree.
Breng op smaak met nootmuskaat.
Schep de puree in 4 ingevette ovenschaaltjes.
Bestrooi met paneermeel, parmezaan en botervlokjes.
Gratineer 15 minuten in de oven.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Braad het gekruide vlees rondom aan in olijfolie.
Gaar 15 minuten in de oven. Laat rusten onder aluminiumfolie.
Smelt de boter in een pannetje, strooi de bloem erbij en roer glad.
Voeg de melk toe en roer tot ze indikt.
Roer de verbrokkelde kaas erbij.
Kruid met citroensap, peper en zout.
Klop de room lobbig.
Roer hem door de saus.
Mix schuimig met de staafmixer.
Snij het vlees in plakken.
Serveer met de saus, de puree en werk af met kervel.
Ingrediënten:
Voor de puree:
Snij de geschilde pastinaak en aardappelen in stukjes en kook gaar.
Giet af en stamp met wat Campina Melk en boter tot puree.
Breng op smaak met nootmuskaat.
Schep de puree in 4 ingevette ovenschaaltjes.
Bestrooi met paneermeel, parmezaan en botervlokjes.
Gratineer 15 minuten in de oven.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Braad het gekruide vlees rondom aan in olijfolie.
Gaar 15 minuten in de oven. Laat rusten onder aluminiumfolie.
Smelt de boter in een pannetje, strooi de bloem erbij en roer glad.
Voeg de melk toe en roer tot ze indikt.
Roer de verbrokkelde kaas erbij.
Kruid met citroensap, peper en zout.
Klop de room lobbig.
Roer hem door de saus.
Mix schuimig met de staafmixer.
Snij het vlees in plakken.
Serveer met de saus, de puree en werk af met kervel.