Sluiten
kookmodus
Speculoostaart met Plattekaas
Stap 1 van 7

Verkruimel de speculoos en meng met de boter.

Stap 2 van 7

Verdeel dit over de bodem van een taartvorm.

Stap 3 van 7

Meng de platte kaas en de suiker in een kom.

Stap 4 van 7

Klop de room stijf en voeg toe aan het mengsel.

Stap 5 van 7

Laat de gelatineblaadjes smelten in een beetje warm water en voeg ze samen met de citroenschil toe aan het mengsel.

Stap 6 van 7

Giet het mengsel in de taartvorm en zet het geheel gedurende 5 tot 6 uur in de koelkast.

Stap 7 van 7

Giet er wat frambozencoulis over en serveer.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Speculoostaart met Plattekaas Speculoostaart met Plattekaas
Recept
Campina

Speculoostaart met Plattekaas

Nagerecht
15 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 200
    g speculoos
  • 75
    g boter
  • 500
    g Campina Volle Plattekaas
  • 1
    citroenen (de schil)
  • 125
    g suiker
  • 20
    cl Campina Lichte Room (20% vet)
  • 4
    blaadjes gelatine
  • frambozencoulis
In de koelkast: 5 tot 6 uur
  1. Verkruimel de speculoos en meng met de boter.

  2. Verdeel dit over de bodem van een taartvorm.

  3. Meng de platte kaas en de suiker in een kom.

  4. Klop de room stijf en voeg toe aan het mengsel.

  5. Laat de gelatineblaadjes smelten in een beetje warm water en voeg ze samen met de citroenschil toe aan het mengsel.

  6. Giet het mengsel in de taartvorm en zet het geheel gedurende 5 tot 6 uur in de koelkast.

  7. Giet er wat frambozencoulis over en serveer.

Recept
Campina
Rode verse vruchten met munt gortepap, meringue en ahornsiroop

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Blauwebessencakejes met vanilleroom

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Strasso Crème Brûlée met passievruchten

Nagerecht | 25 minuten

Recept
Campina
Chocosoes Profiteroles gevuld met mokka-chocolademousse

Nagerecht | 30 minuten