Verkruimel de speculoos en meng met de boter.
Verdeel dit over de bodem van een taartvorm.
Meng de platte kaas en de suiker in een kom.
Klop de room stijf en voeg toe aan het mengsel.
Laat de gelatineblaadjes smelten in een beetje warm water en voeg ze samen met de citroenschil toe aan het mengsel.
Giet het mengsel in de taartvorm en zet het geheel gedurende 5 tot 6 uur in de koelkast.
Giet er wat frambozencoulis over en serveer.
Verkruimel de speculoos en meng met de boter.
Verdeel dit over de bodem van een taartvorm.
Meng de platte kaas en de suiker in een kom.
Klop de room stijf en voeg toe aan het mengsel.
Laat de gelatineblaadjes smelten in een beetje warm water en voeg ze samen met de citroenschil toe aan het mengsel.
Giet het mengsel in de taartvorm en zet het geheel gedurende 5 tot 6 uur in de koelkast.
Giet er wat frambozencoulis over en serveer.