Sluiten
kookmodus
Hartige pannenkoeken met zalm en spinazie
Stap 1 van 6

Mix de eieren en bloem in een kom. Giet de melk al roerend bij het mengsel en laat een uurtje rusten.

Stap 2 van 6

Bak de zalm in een pan of laat garen in de oven in papillot.

Stap 3 van 6

Meng intussen Campina Brabantse Plattekaas met de ontdooide, uitgelekte spinazie. Voeg de gegaarde zalm in stukjes toe. Kruid af met zout, peper en een beetje nootmuskaat.

Stap 4 van 6

Bak acht pannenkoekjes met een blokje boter in de pan. Vul elk pannenkoekje met een flinke schep van het mengsel.

Stap 5 van 6

Plooi elke pannenkoek in vier en schik ze opgerold in een ovenschaal. Bestrooi met geraspte gruyèrekaas.

Stap 6 van 6

Plaats de schaal voor 8 tot 10 min in een voorverwarmde oven van 180°C.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Hartige pannenkoeken met zalm en spinazie Hartige pannenkoeken met zalm en spinazie
Recept
Campina

Hartige pannenkoeken met zalm en spinazie

Ontbijt
30 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 125
    g tarwebloem
  • 2
    eieren
  • 1
    snuifje zout
  • 25
    g boter
  • 200
    g zalmfilets
  • 150
    g spinazie (diepvries)
  • 4
    eetlepels Campina Volle Plattekaas
  • peper
  • nootmuskaat
  • 50
    g gruyère (geraspt)
In de oven: 8 tot 10 minuten
  1. Mix de eieren en bloem in een kom. Giet de melk al roerend bij het mengsel en laat een uurtje rusten.

  2. Bak de zalm in een pan of laat garen in de oven in papillot.

  3. Meng intussen Campina Brabantse Plattekaas met de ontdooide, uitgelekte spinazie. Voeg de gegaarde zalm in stukjes toe. Kruid af met zout, peper en een beetje nootmuskaat.

  4. Bak acht pannenkoekjes met een blokje boter in de pan. Vul elk pannenkoekje met een flinke schep van het mengsel.

  5. Plooi elke pannenkoek in vier en schik ze opgerold in een ovenschaal. Bestrooi met geraspte gruyèrekaas.

  6. Plaats de schaal voor 8 tot 10 min in een voorverwarmde oven van 180°C.

Recept
Campina
Pannekoeken met crème patissière, warme chocoladesaus, bloemsuiker en slagroom

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Pannenkoeken met chocotiramisu

Ontbijt | 25 minuten

Recept
Campina
Bananenbrood-mini’s double karamel

Ontbijt | 25 minuten

Recept
Campina
Courgette frittata met rode uit, Milner gerijpt en groene kruiden

Ontbijt | 10 minuten