Mix de eieren en bloem in een kom. Giet de melk al roerend bij het mengsel en laat een uurtje rusten.
Bak de zalm in een pan of laat garen in de oven in papillot.
Meng intussen Campina Brabantse Plattekaas met de ontdooide, uitgelekte spinazie. Voeg de gegaarde zalm in stukjes toe. Kruid af met zout, peper en een beetje nootmuskaat.
Bak acht pannenkoekjes met een blokje boter in de pan. Vul elk pannenkoekje met een flinke schep van het mengsel.
Plooi elke pannenkoek in vier en schik ze opgerold in een ovenschaal. Bestrooi met geraspte gruyèrekaas.
Plaats de schaal voor 8 tot 10 min in een voorverwarmde oven van 180°C.
Mix de eieren en bloem in een kom. Giet de melk al roerend bij het mengsel en laat een uurtje rusten.
Bak de zalm in een pan of laat garen in de oven in papillot.
Meng intussen Campina Brabantse Plattekaas met de ontdooide, uitgelekte spinazie. Voeg de gegaarde zalm in stukjes toe. Kruid af met zout, peper en een beetje nootmuskaat.
Bak acht pannenkoekjes met een blokje boter in de pan. Vul elk pannenkoekje met een flinke schep van het mengsel.
Plooi elke pannenkoek in vier en schik ze opgerold in een ovenschaal. Bestrooi met geraspte gruyèrekaas.
Plaats de schaal voor 8 tot 10 min in een voorverwarmde oven van 180°C.