Schil de peren en snij ze in kleine blokjes.
Doe het water en de suiker in een pannetje en breng aan de kook.
Laat de stukjes peer zacht worden in het suikerwater en laat uitlekken.
Maak ondertussen de chocomousse.
Voeg de melk bij de mix en klop 5 minuten op de hoogste snelheid.
Verdeel de perenblokjes over de cups.
Vul verder met chocomousse.
Rooster amandelschilfers in een pan met antiaanbaklaag op vrij hoog vuur tot ze bruin beginnen te kleuren.
Neem de pan tijdig van het vuur, want ze verbranden snel.
Strooi wat geroosterde amandelschilfers over de chocomoussecups.
Schil de peren en snij ze in kleine blokjes.
Doe het water en de suiker in een pannetje en breng aan de kook.
Laat de stukjes peer zacht worden in het suikerwater en laat uitlekken.
Maak ondertussen de chocomousse.
Voeg de melk bij de mix en klop 5 minuten op de hoogste snelheid.
Verdeel de perenblokjes over de cups.
Vul verder met chocomousse.
Rooster amandelschilfers in een pan met antiaanbaklaag op vrij hoog vuur tot ze bruin beginnen te kleuren.
Neem de pan tijdig van het vuur, want ze verbranden snel.
Strooi wat geroosterde amandelschilfers over de chocomoussecups.