Sluiten
kookmodus
Chocomousse met peren
Stap 1 van 10

Schil de peren en snij ze in kleine blokjes.

Stap 2 van 10

Doe het water en de suiker in een pannetje en breng aan de kook.

Stap 3 van 10

Laat de stukjes peer zacht worden in het suikerwater en laat uitlekken.

Stap 4 van 10

Maak ondertussen de chocomousse.

Stap 5 van 10

Voeg de melk bij de mix en klop 5 minuten op de hoogste snelheid.

Stap 6 van 10

Verdeel de perenblokjes over de cups.

Stap 7 van 10

Vul verder met chocomousse.

Stap 8 van 10

Rooster amandelschilfers in een pan met antiaanbaklaag op vrij hoog vuur tot ze bruin beginnen te kleuren.

Stap 9 van 10

Neem de pan tijdig van het vuur, want ze verbranden snel.

Stap 10 van 10

Strooi wat geroosterde amandelschilfers over de chocomoussecups.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Chocomousse met peren Chocomousse met peren
Recept
Campina

Chocomousse met peren

Nagerecht
15 minuten | Zoet
6 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 400
    g peren (in blokjes gesneden)
  • g amandelschilfers
  • 70
    g suiker
  • 125
    g mix voor chocomousse
  • 400
    ml water
  • 200
    ml Campina Halfvolle melk
  1. Schil de peren en snij ze in kleine blokjes.

  2. Doe het water en de suiker in een pannetje en breng aan de kook.

  3. Laat de stukjes peer zacht worden in het suikerwater en laat uitlekken.

  4. Maak ondertussen de chocomousse.

  5. Voeg de melk bij de mix en klop 5 minuten op de hoogste snelheid.

  6. Verdeel de perenblokjes over de cups.

  7. Vul verder met chocomousse.

  8. Rooster amandelschilfers in een pan met antiaanbaklaag op vrij hoog vuur tot ze bruin beginnen te kleuren.

  9. Neem de pan tijdig van het vuur, want ze verbranden snel.

  10. Strooi wat geroosterde amandelschilfers over de chocomoussecups.

Recept
Campina
IJs-smoothie

Nagerecht | 250 minuten

Recept
Campina
Speculoostaart met Plattekaas

Nagerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Sorbet van groene asperges, kaastaart en chocoladebiscuit

Nagerecht | 75 minuten

Recept
Campina
Chocosoes Profiteroles gevuld met mokka-chocolademousse

Nagerecht | 30 minuten