Mix alle ingrediënten voor de pannenkoeken tot een glad beslag. Laat minstens een uur rusten. Maak ondertussen de Nutroma-crème.
Breng de Nutroma met de vanillestok aan de kook.
Schep 4 eetlepels Nutroma bij de eierdooiers. Klop ze gedurende 5 minuten.
Haal de Nutroma van het vuur als die tegen het kookpunt komt. Mix er het eimengsel onder. Verwarm opnieuw tot de crème bindt. Laat afkoelen.
Bak kleine pannenkoeken van het beslag.
Serveer de pannenkoeken met de Nutroma-crème.
Beslag
Nutroma-crème
Mix alle ingrediënten voor de pannenkoeken tot een glad beslag. Laat minstens een uur rusten. Maak ondertussen de Nutroma-crème.
Breng de Nutroma met de vanillestok aan de kook.
Schep 4 eetlepels Nutroma bij de eierdooiers. Klop ze gedurende 5 minuten.
Haal de Nutroma van het vuur als die tegen het kookpunt komt. Mix er het eimengsel onder. Verwarm opnieuw tot de crème bindt. Laat afkoelen.
Bak kleine pannenkoeken van het beslag.
Serveer de pannenkoeken met de Nutroma-crème.