Neem een kom en meng er de twee soorten bloem in.
Voeg het ei, het water en de melk toe aan de bloem. Meng tot je een homogeen deeg krijgt.
Laat het deeg vervolgens enkele uren rusten in de koelkast.
Bak nu de pannenkoeken in een ingevette pan.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Neem een pannenkoek en leg er enkele stukjes mozzarella op. Halveer 2 à 3 kerstomaatjes en leg ze op de mozzarella. Werk af met enkele zwarte olijven in het midden van de pannenkoek. Kruid met peper en zout.
Rol de pannenkoek op en leg op een bakplaat. Bak de pannenkoek(en) gedurende 10 minuten in de oven.
Serveer met raketsla.
Pannenkoeken
Vulling
Neem een kom en meng er de twee soorten bloem in.
Voeg het ei, het water en de melk toe aan de bloem. Meng tot je een homogeen deeg krijgt.
Laat het deeg vervolgens enkele uren rusten in de koelkast.
Bak nu de pannenkoeken in een ingevette pan.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Neem een pannenkoek en leg er enkele stukjes mozzarella op. Halveer 2 à 3 kerstomaatjes en leg ze op de mozzarella. Werk af met enkele zwarte olijven in het midden van de pannenkoek. Kruid met peper en zout.
Rol de pannenkoek op en leg op een bakplaat. Bak de pannenkoek(en) gedurende 10 minuten in de oven.
Serveer met raketsla.