Sluiten
kookmodus
Boekweitpannenkoeken met buffelmozzarella, kerstomaten en zwarte olijven
Stap 1 van 8

Neem een kom en meng er de twee soorten bloem in.

Stap 2 van 8

Voeg het ei, het water en de melk toe aan de bloem. Meng tot je een homogeen deeg krijgt.

Stap 3 van 8

Laat het deeg vervolgens enkele uren rusten in de koelkast.

Stap 4 van 8

Bak nu de pannenkoeken in een ingevette pan.

Stap 5 van 8

Verwarm de oven voor op 200°C.

Stap 6 van 8

Neem een pannenkoek en leg er enkele stukjes mozzarella op. Halveer 2 à 3 kerstomaatjes en leg ze op de mozzarella. Werk af met enkele zwarte olijven in het midden van de pannenkoek. Kruid met peper en zout.

Stap 7 van 8

Rol de pannenkoek op en leg op een bakplaat. Bak de pannenkoek(en) gedurende 10 minuten in de oven.

Stap 8 van 8

Serveer met raketsla.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Boekweitpannenkoeken met buffelmozzarella, kerstomaten en zwarte olijven Boekweitpannenkoeken met buffelmozzarella, kerstomaten en zwarte olijven
Recept
Campina

Boekweitpannenkoeken met buffelmozzarella, kerstomaten en zwarte olijven

Ontbijt
20 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 

Pannenkoeken

  • 300
    g boekweitmeel
  • 60
    g tarwebloem
  • 500
    ml Campina Halfvolle AA Melk
  • 250
    ml water
  • 1
    eieren
  • 1
    snuifje zout (grof)

Vulling

  • 250
    g buffelmozzarella
  • 20
    kerstomaten
  • 1
    bokalen zwarte olijven
  • 1
    handjes raketsla (verse)
  • handjes basilicum (vers)
  • peper
  • zout
In de oven: 10 minuten
  1. Neem een kom en meng er de twee soorten bloem in.

  2. Voeg het ei, het water en de melk toe aan de bloem. Meng tot je een homogeen deeg krijgt.

  3. Laat het deeg vervolgens enkele uren rusten in de koelkast.

  4. Bak nu de pannenkoeken in een ingevette pan.

  5. Verwarm de oven voor op 200°C.

  6. Neem een pannenkoek en leg er enkele stukjes mozzarella op. Halveer 2 à 3 kerstomaatjes en leg ze op de mozzarella. Werk af met enkele zwarte olijven in het midden van de pannenkoek. Kruid met peper en zout.

  7. Rol de pannenkoek op en leg op een bakplaat. Bak de pannenkoek(en) gedurende 10 minuten in de oven.

  8. Serveer met raketsla.

Recept
Campina
Havermout-pannenkoeken

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Broodjes met zaden en plattekaas

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Courgette frittata met rode uit, Milner gerijpt en groene kruiden

Ontbijt | 10 minuten

Recept
Campina
Gevulde pistolet met rodebietensalade

Ontbijt | 10 minuten