Sluiten
kookmodus
Quinoakoekjes met courgette en plattekaas
Stap 1 van 5

Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen.

Stap 2 van 5

Rasp de courgette en laat de stukjes uitlekken.

Stap 3 van 5

Klop de eieren los en meng ze met de Campina Volle Plattekaas, bakpoeder, paneermeel, bloem, peterselie, peper en zout en geraspte kaas.

Stap 4 van 5

Voeg de geraspte en uitgelekte courgette toe.

Stap 5 van 5

Vorm kleine koekjes en bak ze met boter in de pan.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Quinoakoekjes met courgette en plattekaas Quinoakoekjes met courgette en plattekaas
Recept
Campina

Quinoakoekjes met courgette en plattekaas

Ontbijt
25 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 150
    g Campina Volle Plattekaas
  • 50
    g Kaas (geraspt)
  • 2
    eieren
  • 2
    eetlepels peterselie (gehakt)
  • 1
    theelepels bakpoeder
  • 3
    eetlepels paneermeel
  • 4
    eetlepels bloem
  • peper
  • zout
  • klontjes boter
  • 165
    g quinoa
  • 1
    courgettes
  1. Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen.

  2. Rasp de courgette en laat de stukjes uitlekken.

  3. Klop de eieren los en meng ze met de Campina Volle Plattekaas, bakpoeder, paneermeel, bloem, peterselie, peper en zout en geraspte kaas.

  4. Voeg de geraspte en uitgelekte courgette toe.

  5. Vorm kleine koekjes en bak ze met boter in de pan.

Recept
Campina
Bladerdeeggebakjes met asperges, zalm en plattekaas met bieslook

Voorgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Gehaktbroodje met rode biet, plattekaas en frambozen

Hoofdgerecht | 25 minuten

Recept
Campina
Speculoostaart met Plattekaas

Nagerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Tartaar met verse hopscheuten

Hoofdgerecht | 60 minuten