Sluiten
kookmodus
Havermout-pannenkoeken
Stap 1 van 3

Mix de melk met de havermout, het chiazaad, de eieren, de bananen en de agavesiroop tot een glad beslag.

Stap 2 van 3

Verhit een beetje boter in een pannenkoekenpan. Plaats er een hartvormige bakvorm in. Schep een lepel beslag in de bakvorm. Bak op deze manier hartvormige pannenkoeken.

Stap 3 van 3

Bestrooi de havermouthartjes met pistachenoten en serveer onmiddellijk.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Havermout-pannenkoeken Havermout-pannenkoeken
Recept
Campina

Havermout-pannenkoeken

Ontbijt
20 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 300
    ml Campina Halfvolle AA Melk
  • 200
    g chiazaad
  • 25
    g chiazaad
  • 3
    eieren
  • 3
    bananen (gepureerd)
  • 2
    eetlepels agavesiroop
  • bakboter
  • pistachenoten
  • 200
    g havermout
  1. Mix de melk met de havermout, het chiazaad, de eieren, de bananen en de agavesiroop tot een glad beslag.

  2. Verhit een beetje boter in een pannenkoekenpan. Plaats er een hartvormige bakvorm in. Schep een lepel beslag in de bakvorm. Bak op deze manier hartvormige pannenkoeken.

  3. Bestrooi de havermouthartjes met pistachenoten en serveer onmiddellijk.

Recept
Campina
Havermoutcake met melk

Ontbijt | 80 minuten

Recept
Campina
Echte Engelse scones met rozijntjes

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Pancake ‘sandwich’ gevuld met verse kaas, avocado en een salade

Ontbijt | 30 minuten

Recept
Campina
Broodjes met zaden en plattekaas

Ontbijt | 15 minuten