Sluiten
kookmodus
Granola cups met fruitige yoghurt
Stap 1 van 8

Meng de havervlokken met de noten, het chiazaad, het amandelpoeder, de siroop en de olie. Bestrooi met speculaaskruiden en meng goed onder elkaar.

Stap 2 van 8

Stort de granola uit op een bakplaat.

Stap 3 van 8

Rooster de granola gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven van 175°C. Schep om de 10 minuten zorgvuldig om. Laat afkoelen en bewaar in een grote afgesloten pot.

Stap 4 van 8

Meng 150 gr granola met de fijngeprakte banaan en 2 el honing.

Stap 5 van 8

Vet de kuipjes van de cupcakevorm in. Druk met de hand een laag van het granolamengsel tegen de wanden van 6 kuipjes.

Stap 6 van 8

Bak de granola cups 12 minuten op 170°C.

Stap 7 van 8

Neem uit de oven. Laat 3 minuten afkoelen en druk nog eens aan. Laat verder afkoelen in de vorm.

Stap 8 van 8

Vul de afgekoelde kuipjes met yoghurt en fruit.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Granola cups met fruitige yoghurt Granola cups met fruitige yoghurt
Recept
Campina

Granola cups met fruitige yoghurt

Ontbijt
40 minuten | Zoet
6 personen

Ingrediënten

Bereiding

Granola

  • 150
    g havervlokken
  • 150
    g notenmix
  • 50
    g chiazaad
  • 50
    g amandelpoeder
  • 4
    eetlepels ahornsiroop
  • 3
    eetlepels arachideolie
  • 1
    eetlepels speculaaskruiden

Granolacups

  • 1
    bananen (fijngeprakt)
  • 2
    eetlepels honing
  • 4
    potjes Campina Yoghurt op perzik
  • perziken (vers & in schijfjes)
  1. Meng de havervlokken met de noten, het chiazaad, het amandelpoeder, de siroop en de olie. Bestrooi met speculaaskruiden en meng goed onder elkaar.

  2. Stort de granola uit op een bakplaat.

  3. Rooster de granola gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven van 175°C. Schep om de 10 minuten zorgvuldig om. Laat afkoelen en bewaar in een grote afgesloten pot.

  4. Meng 150 gr granola met de fijngeprakte banaan en 2 el honing.

  5. Vet de kuipjes van de cupcakevorm in. Druk met de hand een laag van het granolamengsel tegen de wanden van 6 kuipjes.

  6. Bak de granola cups 12 minuten op 170°C.

  7. Neem uit de oven. Laat 3 minuten afkoelen en druk nog eens aan. Laat verder afkoelen in de vorm.

  8. Vul de afgekoelde kuipjes met yoghurt en fruit.

Recept
Campina
Zacht gekookt eitje met asperges

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Yoghurtbowl met fruit & granola

Ontbijt | 40 minuten

Recept
Campina
Bananenwafels met kaneel

Ontbijt | 60 minuten

Recept
Campina
Havermoutcake met melk

Ontbijt | 80 minuten