Sluiten
kookmodus
Gevulde pistolet met rodebietensalade
Stap 1 van 4

Snij de bovenkant van de pistolets en hol ze een beetje uit.

Stap 2 van 4

Snij de rode biet in stukjes en de radijsjes in schijfjes.

Stap 3 van 4

Meng de biet en radijzen met de platte kaas en de fijngehakte bieslook.

Stap 4 van 4

Verkruimel de feta over het mengsel en vul de pistolets.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Gevulde pistolet met rodebietensalade Gevulde pistolet met rodebietensalade
Recept
Campina

Gevulde pistolet met rodebietensalade

Ontbijt
10 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 8
    kleine pistolets
  • 2
    rode bieten
  • 4
    eetlepels Campina Volle Plattekaas
  • 100
    g feta
  • 8
    radijzen
  • 2
    eetlepels bieslook
  1. Snij de bovenkant van de pistolets en hol ze een beetje uit.

  2. Snij de rode biet in stukjes en de radijsjes in schijfjes.

  3. Meng de biet en radijzen met de platte kaas en de fijngehakte bieslook.

  4. Verkruimel de feta over het mengsel en vul de pistolets.

Recept
Campina
Courgette frittata met rode uit, Milner gerijpt en groene kruiden

Ontbijt | 10 minuten

Recept
Campina
Wentelteefjes met appel

Ontbijt | 15 minuten

Recept
Campina
Yoghurtbowl met krokante muesli, chocolade en citrus

Ontbijt | 10 minuten

Recept
Campina
Wentelteefjes van bananenbrood

Ontbijt | 15 minuten