Sluiten
kookmodus
Courgette frittata met rode uit, Milner gerijpt en groene kruiden
Stap 1 van 8

Verwarm je oven voor op 180 °C.

Stap 2 van 8

Snijd de sneetjes kaas in fijne sliertjes.

Stap 3 van 8

Smelt een nootje boter in een pan, fruit de ui en hou opzij in een schaaltje.

Stap 4 van 8

Voeg opnieuw boter toe en stoof er de courgetteschijfjes in aan.

Stap 5 van 8

Vermeng het ei met de melk, look, groene kruiden en een snuifje peper.

Stap 6 van 8

Giet het eimengsel in een gietijzeren pan of schaal en voeg de kaas toe.

Stap 7 van 8

Voeg de ui en de courgetteschijfjes toe en plaats in de voorverwarmde oven, gedurende 25 - 30 minuten. Serveer met brood.

Stap 8 van 8

Lekker met een glas fruitsap en een lepeltje Campina Volle Plattekaas. Je kan de frittata ook in stukken snijden en tussen de boterham leggen voor je lunchpakket.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Courgette frittata met rode uit, Milner gerijpt en groene kruiden Courgette frittata met rode uit, Milner gerijpt en groene kruiden
Recept
Campina

Courgette frittata met rode uit, Milner gerijpt en groene kruiden

Ontbijt
10 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 3
    sneetjes Milner (gerijpt)
  • 1
    kleine rode uien (in schijfjes)
  • 1
    kleine courgettes (in schijfjes)
  • peterselie
  • waterkers
  • dragon
  • 5
    eieren
  • 0,5
    kopjes Campina Halfvolle melk
  • 1
    teentjes knoflook (gepureerd)
  • peper
In de oven: 25 tot 30 minuten
  1. Verwarm je oven voor op 180 °C.

  2. Snijd de sneetjes kaas in fijne sliertjes.

  3. Smelt een nootje boter in een pan, fruit de ui en hou opzij in een schaaltje.

  4. Voeg opnieuw boter toe en stoof er de courgetteschijfjes in aan.

  5. Vermeng het ei met de melk, look, groene kruiden en een snuifje peper.

  6. Giet het eimengsel in een gietijzeren pan of schaal en voeg de kaas toe.

  7. Voeg de ui en de courgetteschijfjes toe en plaats in de voorverwarmde oven, gedurende 25 - 30 minuten. Serveer met brood.

  8. Lekker met een glas fruitsap en een lepeltje Campina Volle Plattekaas. Je kan de frittata ook in stukken snijden en tussen de boterham leggen voor je lunchpakket.

Recept
Campina
Ontbijtvierkantjes met banaan, pitten en noten

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Bagel met plattekaas, garnalen, radijs en waterkersdressing

Ontbijt | 20 minuten

Recept
Campina
Milkshake met zomerfruit

Ontbijt | 10 minuten

Recept
Campina
Pretty in pink

Ontbijt | 10 minuten