Verwarm je oven voor op 180 °C.
Snijd de sneetjes kaas in fijne sliertjes.
Smelt een nootje boter in een pan, fruit de ui en hou opzij in een schaaltje.
Voeg opnieuw boter toe en stoof er de courgetteschijfjes in aan.
Vermeng het ei met de melk, look, groene kruiden en een snuifje peper.
Giet het eimengsel in een gietijzeren pan of schaal en voeg de kaas toe.
Voeg de ui en de courgetteschijfjes toe en plaats in de voorverwarmde oven, gedurende 25 - 30 minuten. Serveer met brood.
Lekker met een glas fruitsap en een lepeltje Campina Volle Plattekaas. Je kan de frittata ook in stukken snijden en tussen de boterham leggen voor je lunchpakket.
Verwarm je oven voor op 180 °C.
Snijd de sneetjes kaas in fijne sliertjes.
Smelt een nootje boter in een pan, fruit de ui en hou opzij in een schaaltje.
Voeg opnieuw boter toe en stoof er de courgetteschijfjes in aan.
Vermeng het ei met de melk, look, groene kruiden en een snuifje peper.
Giet het eimengsel in een gietijzeren pan of schaal en voeg de kaas toe.
Voeg de ui en de courgetteschijfjes toe en plaats in de voorverwarmde oven, gedurende 25 - 30 minuten. Serveer met brood.
Lekker met een glas fruitsap en een lepeltje Campina Volle Plattekaas. Je kan de frittata ook in stukken snijden en tussen de boterham leggen voor je lunchpakket.